Barcelona tekee historiallisen Mestarien liigan paluun: Voittaa PSG: n edetä

Sisällysluettelo:

Odota, tekiko Barcelona vain sen? Kuinka he tekivät sen ?! Lionel Messi -joukkue veti paluun ikuisuuteen 8. maaliskuuta lyömällä Pariisin Saint-Germainiä samalla, kun hän myös riitti pisteitä varmistaakseen, että he etenevät Mestarien liigan seuraavaan kierrokseen!

Unohda New England -patriootien paluu Atlanta Falcons -pelissä Super Bowl 51: ssä. Tämä on vielä epätodellista. Jokainen oli kirjannut Barcelonan sen jälkeen kun hävisi Pariisin Saint-Germainille 14. helmikuuta. 0-4-tappio 16. kierroksen ensimmäisessä osassa tarkoitti, että Barcan piti saada vähintään 5 pistettä toisessa osassa 8. maaliskuuta, pitäen PSG: n - yhden maailman parhaimmista joukkueista - pisteeton. Neljännesfinaaliin pääsy näytti käytännössä mahdottomalta.

Mahdotonta vetäytyminen on sitä, mitä Lionel Messi, 29, Neymar, 24, Sergi Roberto, 25 ja muu Blaugrana tekevät parhaiten! 95 minuutin pelin jälkeen viimeinen pilli puhallettiin ja tilanne oli 6-1, kun Barcelona teki riittävästi pisteitä siirtyäkseen seuraavaan turnausvaiheeseen!

Pariisin Saint-Germainin kuumin Hunks - Kuvat

Yksikään joukkue ei ole koskaan palannut neljän tavoitteen alijäämästä siirtyäkseen seuraavaan kierrokseen The Guardianin mukaan, mutta Barcelona vain teki sen. Kun peli alkoi, Barcelona tiesi, että sen piti mennä kovaksi - ja he menivät kovasti!

Luis Suarez, 29, aloitti tämän historiallisen paluun kahden minuutin pelin jälkeen ja varmisti ensimmäisen maalin. Andres Iniesta, 32, kasvatti Barcan nousuun 2-0 minuutilla 42, vaikka hänellä oli apua PSG: n Layvin Kurzawalta, 24. Hänen laukauksensa jälkeen. Layvin joutui maaliin omaan joukkueeseensa pitäen Barcan vauhdin hengissä.

Maailman paras vitun joukkue voittava maali #Barcelona #UCL #FCBPSG #viscabarca ❤️? pic.twitter.com/8l7LcOEAgO

- キ ツ ネ ザ ル (@ismafromthetrap) 8. maaliskuuta 2017

Neymarin AMAZING-vapaapotku HISTORISESSA voittaa. Barcelona vs. PSG highli

t.co/8SNkMJlM2h @YouTube-palvelun kautta

- owusu emmanuel (@ oae2gain) 8. maaliskuuta 2017

Liverpoolin legenda, Steven Gerrard reagoi Barçan voittavaan maaliin! Tämä on kultaa! pic.twitter.com/wFdT9e6lBU

- Barcelona Worldwide (@BarcaWorldwide) 8. maaliskuuta 2017

Pundits: Kukaan ei ole koskaan palannut #UEFA: n 4 maalin alijäämästä

Barcelona: pidä olutta

#Barca pic.twitter.com/kLiXFLBOeG

- PimpStarTroope MaK_G (@Da_MaK_G) 8. maaliskuuta 2017

Sergi Roberton tavoite pic.twitter.com/nxA8OhZWi8

Messi teki maalin 50. minuutilla, kun rangaistus kutsuttiin Neymarin ja Thomas Meunierin välisestä onnettomuudesta. Kun Barca nousi 3-0 (4-3) Blaugrana-fanit olivat reunalla - kärsivät vain lähellä olevan sydänkohtauksen, kun Edinson Cavani, 30, teki maalin PSG: lle. Se vaikeutti Barcelonan tehtävää. Jos Barcelona tekisi viisi maalia, he sitoisivat PSG: n kokonaismäärään, 5-5. PSG voitti kuitenkin tiebreakerin, koska he tekivät vierasmaalin Barcan kentälle.

Oli kuin peli olisi ohi. Nyt Barcan piti saada vielä kolme maalia ennen pelin päättymistä. Jotenkin he tekivät sen! Vasta 87. minuutilla Blaugrana teki jälleen maalin, kun Neymar naulasi vapaapotkun. Brasilian supertähti saa taas maalin kaksi minuuttia myöhemmin, muuntamalla rangaistuksen joukkueiden sitoakseen 5-5 yhteen. Ajan napsahduksen jälkeen Sergistä tulee Barcelonan sankari, joka ampuu vapaapotkun Neymarilta estääksesi eliminaation!

Un. Olla. Lievable. Tämä voitto saattaa Barcelonan jälleen historiakirjoihin, koska ne erosivat eliminoinnista. Tämän ihmeen vetämisen jälkeen onko joukkue, joka voisi estää Barcaa voittamasta mestaruutta?

Oletko hämmästynyt siitä, että Barcelona pystyi vetämään tämän paluun pois? Luuletko he voittavan Mestarien liigan?