Wimbledon 2015: Serena Williams Vs. Timea Babos Live Stream - Katso

Sisällysluettelo:

Wimbledon 2015 on käynnissä! 1. heinäkuuta suosittu pelaaja Serena Williams vie Timea Baboksen naisten kaksinpelissä toisella kierroksella, ja HollywoodLife.com varmistaa, että et menetä sekuntia! Katso varmasti eeppinen ottelu täältä.

Onko Serena Williams, 33, matkalla kuudenteen Wimbledon-voittoon !? Margarita Gasparyania vastaan ​​käydyn ensimmäisen kierroksen ottelun jälkeen ykkösrinta on palannut kentälle 1. heinäkuuta toisen kierroksen ottelustaan ​​vs. Unkarin Timea Babosin kanssa. Seuraa Serenan ottelua seuraamalla suoraa suoratoistoa täällä!

Luonnollisesti Serenan odotetaan hallitsevan tässä pariliitoksessa, ja jos hän vetää toisen W: n, hän etenee kolmanteen pelikierrokseen perjantaina 3. heinäkuuta. Koska turnauksen numero 1 on siemen, kaikki silmät ovat Serenan kohdalla päästä 11. heinäkuuta mestaruuden otteluun. (NAPSAUTTAMALLA TÄNÄ LÄMPÖJÄNNEN KATSELU).

Serena on epäilemättä aikamme suurin naisurheilija, jolla on kaikkien nykyisten tennispelaajien joukossa - mukaan lukien kaverit - tärkeimmät single-, pari- ja sekoitettu-kaksinpelisittelit! Hänen viimeisin voitto tuli kesäkuun alussa, kun hän voitti Lucie Safarovan Ranskan avoimessa kilpailussa, mikä teki hänestä 20. Grand Slam -voiton. Hän voitti myös Australian Openin vuoden 2015 alussa.

Wimbledonista Serena ei kuitenkaan ole ottanut pokaalia kotiin vuodesta 2012! Viime vuonna hän hävisi kolmannella kierroksella Alize Cornetille, ja vuonna 2013 Sabine Lisicki voitti hänet neljännellä kierroksella. Joten pro-urheilija on lopullisesti palannut kostoon tällä kertaa, emmekä voi odottaa näkevänsä hänet tappavan sen kentällä.

, luuletko Serena voittavan toisen kierroksen ottelun? Kenelle juuret turnauksen voittamiseksi?