Usain Bolt voitti olympialaisten 200 metrin juoksun: vie kahdeksannen olympiakiskonsa

Sisällysluettelo:

Mikä kilpailu! Odotetusti Usain Bolt vei kullan kotiin silmänräpäyksessä lyömällä kaikkia muita 200 metrin kilpailussa 18. elokuuta. Jamaikan sprinteri on edelleen nopein mies planeetalla ja tämä viiva varmasti todisti miksi!

Se oli yksi nopeimmista - ja eniten odotettua - kilpailua koko Rio 2016 -sarjassa. Fanit halusivat nähdä, pystyykö 29- vuotias Usain Bolt vetämään kolmesta turpeesta voittaen kullan kolmannelle suoralle olympialaiselle 200 metrin korkeudessa. Kanadalainen Andre DeGrasse, 21, vei kotiin hopean, mutta salamavaloa ei pysäytetty siinä, mitä hän on aina sanonut olevansa hänen suosikkikisaansa! Edes ennen tapahtumaa alkanut sade myrsky ei voinut estää häntä saamasta kahdeksannta kultamitaliaan!

Usain Bolt - Katso kuvat nopeimmasta planeetan miehestä

Usain sai kilpailun, kun hänen suurimman kilpailijansa, 34- vuotias Justin Gatlin epäonnistui finaaliin. Hän sijoittui vasta kolmannekseen välierässään, kun taas Usain ilmoitti kauden paastonsa juoksemalla 200 metriä 19, 78 sekunnissa. Justin oli mies, joka melkein voitti Usainin 100 metrissä, mutta maailman nopein mies pystyi pitämään kilpailijansa kullan takana.

Ei kaapelitelevisiota? Rentoutua! Napsauta tätä oppiaksesi kuinka seurata olympialaisia ​​verkossa

Koska Justin ei päässyt karsintaan, Amerikan LaShawn Merrit, 30, Turkin Ramil Guliyev, 26, Adam Gemili, 22, Iso-Britannia, Alonso Edward, 26, Panama, Ranskan Christophe Lemaitre, 26 ja Hollannin Churandy Martina, 32, haastaa Boltin kultaa vastaan.

Usain piti kuitenkin olevansa oma suurin vastustajansa, koska hän ajatteli voivansa rikkoa maailmanennätysensä 19, 19, varsinkin kun hänet sijoitettiin kaistalle 6. ”Jos saan alempi kaista, minun on aina vaikeampaa ajaa nurkkaa kun se on tiukempi ”, hän kertoi toimittajille ennen kilpailua.

Nyt kun tämä kilpailu on ohi, Usain yrittää lopettaa matkansa Riossa korkealla huomautuksella. Hän juoksee 4x100m viestitapahtumassa 19. elokuuta Jamaikan joukkueen kanssa. Lisääkö Usain vielä yhden kultamitalin kasvavaan kokoelmaansa?

Mitä mieltä olet rodusta? Oletko hämmästynyt Usainin esityksestä?