USA Vs. Nicaraguan suoravirta: Katso Gold Cup Soccer Match Online

Sisällysluettelo:

Saatuaan tuskin Martiniquen, Yhdysvallat vie Nicaraguan viimeisellä ottelulla 2017 Gold Cup -ryhmän vaiheessa. 15. heinäkuuta ottelu alkaa kello 19:00 ET, joten muista katsoa jokaista jännittävää sekuntia.

Yhdysvallat on melko paljon varannut matkansa kilpailuun. Voitettuaan suppeasti Martiniquen pettyneen Panaman tasapeliä jälkeen, USMNT aloittaa pelin Nicaraguan kanssa 4 pisteellä. Vaikka he häviäisivät, he voisivat silti edetä seuraavalle kierrokselle. Päätellen heikosta esityksestään Ranskan alueen joukkuetta vastaan, Yhdysvallat voisi hyvinkin hävitä La Azul Y Blancolle. Jos amerikkalaiset haluavat varmistaa paikkansa turnauksessa, he paremmin tuovat kaikki FirstEnergy-stadionille Clevelandiin, Ohioon. Muuten heidän on tarkkailtava loput kultakuppeista valkaisijoilta.

Vaikka Yhdysvallat ei ollut kentällä vahvimmasta joukkueestaan, oli kaikkien joukkueiden nähdä heidän tulevan niin lähelle menetystä Martiniquelle. Amerikkalaiset eivät edes tulleet ensimmäisellä puoliskolla. Pelin ensimmäinen maali tuli minuutilla 54, kun 28- vuotias Omar González löysi vihdoin verkon takaosan. 22- vuotias Jordan Morris tuplasi amerikkalaisten pisteet kymmenen minuuttia myöhemmin, mutta Kevin Parsemain, 29, teki maalin, jonka vartija Brad Guzan, 32, olisi pitänyt tehdä paremmin pelastaakseen, ESPN: n mukaan. Kevin ei ollut valmis, kun hän teki laukauksen 76. minuutilla, joka nousi Bradin pään yli ja verkkoon. Joten Jordan Morris otti toisesta puoliskosta hänen housunsa rikkoa 2-2 tie. Yhdistettyään Gyasi Zardes, 25, pass, Jordan räjäytti pallon antaa USA: lle voiton 3-2.

”Mielestäni teimme siitä todella kovan itsellemme. Voisimme tehdä paljon paremmin. Se on pettymys, tosiasia, että jätimme kaksi maalia ”, Sports Illustratedin mukaan Omar Gonzalez sanoi pelin jälkeen. ”Edeltäessä on siitä opittava paljon, ja olen iloinen, ettemme koskaan luopuneet. Mutta on ehdottomasti asioita, joita voimme parantaa. ”Toivottavasti valmentaja Bruce Arena, 65, on tehnyt oikeat muutokset kokoonpanoonsa tehdäkseen” parannuksia ”.

Nykyään Yhdysvallat on saattanut saada tauon pitämällä Nicaraguaa lopullisena vastustajanaan. Voittamaton Pinoleros putosi ensin 0-2 Martiniqueen, ennen kuin kärsi 1-2 tappion Panamalle. Vaikka he pystyivät maaliin Los Canalerosa vastaan, onko mahdollista, että Nicaragua päättää tämän kultakilpailun voitolla?

Urheilufanit voivat seurata tätä peliä Fox Sportsin virallisen kattavuuden kautta (syöttämällä asianmukaiset kirjautumistiedot.) Napsauttamalla tätä katsoaksesi USA: n VS. NICARAGUA LIVE STREAM

Kenen haluat voittaa tämän ottelun? Luuletko Yhdysvaltojen saavan toimintansa yhdessä?