Rory McIlroy voitti vuoden 2014 British Open Championshipin

Sisällysluettelo:

Rory McIlroy voitti Claret-kannen! Viimeisen golfkierroksen jälkeen Royal Liverpool Golf Clubilla Merseysidessa, Englannissa, Rory nousi Britannian avoimen mestaruuden voittajaksi 20. heinäkuuta.

Kun pelaat yhdellä vaikeimmista golf-turnauksista, jopa parhaimmatkin pelaavat joko pelaamaan voittajana tai putoamaan vain. Parhaat golfin parhaimmat olivat Englannissa 20. heinäkuuta British Open Championship -tapahtumassa. Kolmen intensiivisen golfkierroksen jälkeen Rory McIlroy, 25, vei kotiin Claret Jugin ja nimettiin vuoden 2014 British Open-mestariksi. Onnittelut!

Rory McIlroy voitti British Openin

Rory McIlroy voitti British Open Championshipin! 25-vuotias sai kolmannen suurmestaruuskilpailunsa 20. heinäkuuta.

Kun kova taistelu tapahtui viimeisellä kierroksella Rorylle nousseen Sergio Garcian kanssa, Rory nousi voittajaksi. Rory lyö Sergioa kahdella laukauksella kotiin Claret-kannuun.

Sergio alkoi tulla esiin Rorylla, ollessaan vain kolme laukausta takanaan ennen takana olevaa yhdeksää. Mutta Rory osoittautui lopulta paremmaksi pelaajaksi.

Ison voitonsa jälkeen Rory halasi heti äitinsä. Hän kertoi suloisesta mielipiteestään haastattelun jälkeen. Se oli ensimmäinen kerta, kun hänen äitinsä osallistui mestaruuteen, jonka hän voitti.

"On todella mukavaa jakaa tällainen hetki heidän kanssaan", hän sanoi.

Hän kertoi myös kuinka "päättäväisyys" ja "kova työ" auttoivat häntä pääsemään tähän voittaja-asemaan.

"Se on iso hetki", hän sanoi. ”Minusta tuntuu, että olen kulkenut pitkän matkan viimeisen 18 kuukauden aikana. Minulle on tapahtunut paljon

päälle ja pois golfkentältä. Uskon vain, että päättäväisyyteni ja ahkera työni ovat todella kannataneet. ”

Sillä varmasti on, Rory.

Tiger Woods ilmoitti läsnäolostaan ​​ensimmäisen kierroksen ensimmäisessä suurten turnaustensa aikana lähes vuonna. Huolimatta kahden ensimmäisen reiän bogeyista, Tiger otti vastuun ja heilautti viittä linnuista kuudessa reikässä takana yhdeksän. Hän kuitenkin epäonnistui viimeisellä kierroksella pettymys maaliin.

Rory McIlroy alkoi kuitenkin nousta turnauksen avunantajiksi avauspäivänä. 25-vuotias ampui kuusi alle paria 66 siirtyäkseen johtoon ensimmäisellä kierroksella.

Toisena päivänä McIlroy säilytti tasaisen johtoaseman ja oli keskiviikkoon mennessä neljä laukausta Dustin Johnsonin ja Sergion edessä.

Onnittelut Rorylle! Pidä huolta siitä Claret Jugista. Vedä se läheltä ja halaa se tiukasti. Valmistaudu PGA-kisoihin!, juurrutko Rorya voittamaan British Open Championship? Kerro meille!