Roger Federer voitti Philipp Kohlschreiberin Yhdysvaltain avoimessa olosuhteissa

Sisällysluettelo:

Hän teki sen! Roger Federer voitti Philipp Kohlschreiberin jännittävässä tennisottelussa US Openilla 5. syyskuuta siirtyäkseen Grand Slam -tapahtuman neljänteen kierrokseen. Hyvin tehty, Roger!

Roger Federer, 34, ja Philipp Kohlschreiber, 31, vastustelivat toisiaan US Openin kolmannella kierroksella New Yorkin USTA Billie Jean Kingin kansallisessa tenniskeskuksessa 5. syyskuuta, ja voittajaa voi olla vain yksi. Onnittelut Rogerille, joka voitti 6-3, 6-4 ja 6-4!

US Open kuumenee, ja Roger on valmis voittamaan! Roger onnistuneesti (ja helposti) lisäsi Philippin kolmannen kierroksen ensimmäisessä ja toisessa ottelussa. Philipp alkoi todella taistella takaisin kolmannessa ottelussa, mutta Roger hallitsi lopulta korkeinta, voittaen Philipp 6-4.

Roger on sijalla no. 2 US Openissa. Hänen kilpailijansa Novak Djokovic sijoittui sijalle no. 1. Tapataanko he finaalissa? Aika kertoo!

Roger ja Philipp ovat asettaneet taistelun kolmannelle kierrokselle. Roger oli melkein koskematon, luovuttaen Leonardo Mayerin ja Steve Darcisin suoriin sarjoihin helposti otteluissaan. Philipp sai pelon ensimmäisellä kierroksella, lopulta ylittäen Alexander Zverevin 3-2. Mutta sitten asiat muuttuvat hieman helpommaksi Lukas Rosolia vastaan, jonka hän rakasti 3 sarjaa rakkauteen.

Tämän vuoden Yhdysvaltain avoimen voittajan nettoennätysmäärä 3, 3 miljoonaa dollaria palkintorahoja

Roger varmasti menee seuraavaan kierrokseen ja joutuu erottautumaan John Isnerin ja Jiri Veselyn välisen ottelun voittajaa vastaan ​​kierroksella 4. Onnea tuossa ottelussa - sen pitäisi olla klassikko.

Viime vuoden US Openin voittaja Marin Cilic etsii edelleen pokaalia ja toivoo puolustavansa kruunuaan saadakseen jopa 3, 3 miljoonaa dollaria palkintorahoja!

Nautitko Rogerin ja Philipp-joukkueen välisestä ottelusta? Kerro meille mitä ajatteli alla olevissa kommenteissa.