Katie Ledecky torjuu Ruotsin Sarah Sjostromin voittaakseen kullan 200 m vapaauinnissa

Sisällysluettelo:

Katie Ledecky teki sen taas! Rikkoutuneen omat ennätyksensä 400 metrin vapaauinnissa, koristeltu olympialainen suuntasi takaisin uima-altaalle napatakseen itselleen uuden kultamitalin naisten 200 metrin vapaauinnissa 9. elokuuta! Onnittelut, Katie!

Vain 19-vuotias Katie Ledecky voittaa vuoden 2016 Rio olympialaisissa, ja hän lyö heitä kaikkia! Katie vei kotiin toisen kultamitalinsa ja kolmannen mitalinsa Riossa sen jälkeen, kun hän pääsi tähtitieteelliseen maaliin naisten 200 metrin kilpailussa 9. elokuuta. Katie päätti kilpailun nopeudella 1: 53.73, edes Ruotsin Sarah Sjostromista, joka saavutti kello 1: 54.08. Oli ilmeistä, että Katie aikoi voittaa sen jälkeen, kun hän saavutti ensimmäisen sijan selvästi lämmittelyissä 8. elokuuta. Oli vain ajan kysymys, ennen kuin hän sai mitalin!

Ei kaapelitelevisiota? Rentoutua! Napsauta tätä oppiaksesi kuinka seurata olympialaisia ​​verkossa

Team USA: lla on varmasti pinottu uimajoukkueiden lista! Katie hävitti kilpailun 3. elokuuta pidetyssä naisten 400 m vapaauinti-kilpailussa tullessaan uskomattoman nopeasti 3:56! Hän voitti parhaan aikansa ja rikkoi maailmanennätyksen. Tarkistetaan sitä; Katie saavutti oman maailmanennätys, ja edelliset 11 hän asetti ennen sitä! Vau! Mitä odotat kultamitalin voittaneelta naiselta vasta 16-vuotiaana?

Kuvat: Yhdysvaltain urheilijat Rio-olympialaisissa - kuten Katie Ledecky!

Kotiin Team USA: ta piristävät fanit purevat kynsensä ja puristyynyjään katsellessaan Katiea ja muuta naisten 4 × 100 välittäjäjoukkueen taistelua elämästään 6. elokuuta. Joukkue teki parhaansa, mutta lopulta he vain eivät pystyneet Älä voita Team Australiaa ja Cate Campbellin pelkää voimaa! Australialaiset ottivat aikaan vaikuttavan3: 30.65 loppuajan. Niin surullinen Team USA: lle!

Mutta selvästi, Katie voi paistaa kuin timantti yksin tapahtumien aikana! 200 m vapaauinnin jälkeen hän ampuu vielä kahta kultamitalia naisten 400 m ja 800 m kisoissa. Ja uskomme todella, että hän voi tehdä sen!, mitä mieltä olit 200m vapaauinti-kilpailusta? Halusitko, että Katie vie kotiin kultamitalin? Kerro meille kommenteissa!