Jordan Spieth: 5 asiaa nuoresta golfarista, 24, joka pelaa Mastersissa

Sisällysluettelo:

Tiger Woods on palannut, mutta se on Jordan Spieth, joka möi Mastersissa. Nuori tähti on voittanut tämän turnauksen aiemmin, joten hanki kaikki tarvittavat tiedot tästä golfprofiilista.

Tiger Woods, 42, kiinnitti urheilumaailman huomion palaamalla Masters-turnaukseen ensimmäistä kertaa kolmessa vuodessa, mutta Jordan Spieth johti tapahtumaa ensimmäisen päivän jälkeen. 24-vuotias Texan päätti avauskierroksen Tony Finau, 28, edessä kahdella iskulla (ja seitsemän lyöntiä ennen Tigeriä.) Jos Jordan pysyy vauhdissa, hän jättää Augusts National Gold -kerhon toisella takilla, joten ota kauha tämän nuoren tähden päälle.

1. Ei yllätys, mutta tämä kaveri oli hyvä kuin golf kuin lapsi. Jordan opiskeli klubin heilauttamista kotikurssillaan, Brookhaven Country Club Dallasissa. Kurssilla on ollut historiaa tuottaa PGA-kiertueen ammattilaisia ​​- kuten Andrew Magee, Brian Watts ja Scott Verplank, Golf Digestin mukaan. Jordan lisäisi pian nimensä luetteloon. ”

"Hän voitti kaiken", Jordanin nuorempi golfvalmentaja kertoi Golf Digestille. ”Mielestäni on tärkeämpää oppia voittamaan ja nauttimaan itsestäsi ja luottamaan itseensä. En vain halua, että siinä iässä oleva lapsi etsii häntä takana eikä hänen edessään. En halua hänen katselevan selkänojaansa, haluan hänen katselevan kohdeansa. ”

2. Hänellä ja Tiger Woodsilla on jotain yhteistä. 19-vuotias Jordan kääntyi ammattilaiseksi vuonna 2012. Ennen tätä päätöstä hän oli kerännyt joitain vaikuttavia voittoja, kuten voittanut Yhdysvaltain Junior Amateur -turnauksen. Hän ja Tiger Woods ovat turnauksen ainoat kaksinkertaiset voittajat.

3. 2015 oli hänelle todella hyvä vuosi. Jordan voitti vuoden PGA Tour Rookie -palkinnon vuonna 2013. Seuraavana vuonna Jordanista tuli hyvin lähellä historiaa nuorin Masters-mestari, mutta hävisi turnauksen Bubba Watsonille. Hän ei tekisi samaa virhettä seuraavana vuonna. Jordanin esiintyminen vuoden 2015 Masters -sarjassa oli legendaarinen. Associated Pressin mukaan hän oli 21-vuotiaana toiseksi nuorin henkilö, joka voitti The Mastersin. Hänellä oli myös alin avauskierros mestarilla 64: ssä ja eniten linnut turnauksessa, 28: lla.

"Tämä oli kiistatta elämäni suurin päivä", Jordan sanoi. "Liityäksesi Mastersin historiaan ja laittaa nimeni tuohon pokareeni ja saada tämä takki ikuisesti, se on jotain, jota en voi tajua nyt." 2015 oli myös vuosi, jolloin hän voitti US Openin ja PGA Championshipin.

4. Hänellä on joitain heikkouksia. Vaikka Jordan on tällä hetkellä johdolla vuoden 2018 Masters -tapahtumassa, älä usko, että hän ottaa sen helposti. ”Se on pyöreä. Tiedän yhtä hyvin kuin kuka tahansa, että tämän paikan ympärillä voi tapahtua mitä tahansa ”, sanoi Jordan USA: n edustaja, joka viittasi surullisen floppiinsa vuoden 2016 viimeisellä kierroksella., kaikki hajosi. Hän poisti 5-tahdin lyijyn viimeisen 9 reikän aikana, keräten bogeyn (menossa 1 lyönti reiän parin yli) bogeyn jälkeen ja nelinkertaisen bogeyn (+4) 12. reiän kohdalla. "En todellakaan aio edetä itsestäni", hän lisäsi.

5. Hän on kihloissa ! Jordan ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Annie Verret kihloivat jouluaattona 2017. Pari aloitti treffin teini-ikäisinä ja säilytti rakkautensa huolimatta menemästä eri korkeakouluihin. Huolimatta siitä, että Jordania on yksi suurimmista golftähdistä maailmassa, tämä valtapari on pitänyt tupakkaa valokeilassa. Annie toimii tapahtumakoordinaattorina The First Tee Texasissa.

Onnittelut, Jordan Spieth ja Annie Verret! pic.twitter.com/DvVq9ddsEI

- Golf Digest (@GolfDigest) 25. joulukuuta 2017

Vaikka Jordanin käyttäminen vihreässä bleiserissä häihin olisi guašia (pokaalin saa mestarien voittamiseksi), voit lyödä vetoa, että morsiamensa juurtuu siihen, että hän lisää vaatekaappiinsa tämän turnauksen aikana.