Daytona 500: Eepinen valokuvien viimeistely ja muuta kilpailun parhaista hetkeistä

Sisällysluettelo:

NASCARin Daytona 500 Sprint Cup on täällä! Mutta kun asetat moottoriurheilun sivulle, lähetyksessä on paljon muutakin kuin silmällistä. Onnea sinulle, olemme pyöristäneet tapahtuman parhaat bitit, jotka voit tarkistaa napsauttamalla täällä!

Se on meille! NASCARin kauden suurin kilpailu, Daytona 500, on perinteinen Sprint Cup -sarjan verhotin, ja se on todellakin spektaakkeli. Legendaariset kuljettajat, kuten Dale Earnhardt Jr., 40 ja Jimmie Johnson, myös 40, kilpailivat nuorempia kollegoitaan Chase Elliotia (20) ja Joey Loganoa (25) vastaan ​​ylittääkseen voittajan linjan ensin, ja poika ei ollut kilpailu nähdä!

Asiat alkoivat uskomattomaan alkuun, kun Catina Mack lauloi sekoittaen kansallisen hymniä. Cue-laukaus faneja näyttelyosassa, joka allekirjoittaa jokaisen sanan mukana oluet korotettuna ja yli 200 000 katsojan hurja hurraa soittaen Daytona International Speedwayn ympäri.

Kuten melkein jokaisessa urheilutapahtumassa nykyään, yleisöllä oli vahva kuuluisuus. Askel eteenpäin Gerard Butler, 46, joka aloitti Grand Marshal -menettelyn tämän vuoden Daytona 500: lta. Hän sai lausua kuuluisat sanat ”Kuljettajat, käynnistä moottorit” ja katsoi ilahduttavana olevansa siellä huutamassa kuuluisia sanoja ja viihdyttävä väkijoukko.

Itse kisasta se oli jännittävä minuutti. Dale onnistui painostamaan johtoasemaansa jo varhain Chasilta 5. kierrosta. Huonon aloituksen jälkeen Chase putosi kolmanneksi Joyyn takana, kun hänen kokemattomuutensa alkoi asettua.

Sitten kauhu iski napajohtaja Chaseen, joka kaatui 20. kierroksella 4. kierroksella, jota kommentaattorit kuvailivat "kuumana". Hän kääntyi ruohoon ja repäisi nenän autostaan. Hän oli ulkona!

Jimmie Johnson alkoi saavuttaa oman edunsa kilpailussa ja johti 64. kierrosta sen jälkeen kun Denny Hamlin oli johtanut 24. kierrosta. Hänen etumatkansa kuitenkin lyhentyi muutama kierros myöhemmin ja Sprint Cupin puolustava Kyle Busch lyijy muuttui vain.

Lap 96: ssa melkein puolivälissä päivän suuri onnettomuus tapahtui Chris Buescherin ja Matthew DiBenedetto välillä. He olivat hiukan löysässä käännöksessä ja törmäsivät Chrisiin ja päättivät molemmat heidän päivänsa upealla tavalla. Auton hylyt myöhemmin olivat todellinen näky!

Crowd- ja fani-suosikki Dale-kisat tulivat näyttävään päähän Lap 170: lla, kun hän kehräsi Chasen tavoin kilpailuaan hiipiään 5. sijalle ja asetti myöhäisen haasteen ylimmälle asemalle.

Loppu kuitenkin, nyt se oli puhetta! Se oli todennäköisesti lähin viimeistely Daytona 500 EVER -sarjassa. Jotenkin muutamalla tuumalla Denny, joka oli johtanut suurimman osan kierroksista kilpailussa, voitti päivän!

Voitko uskoa, että Denny päätyi voittajaksi? Tarkoitan, että oli yllättävää nähdä Chase kaatuvan kilpailusta heti alussa., mikä oli suosikkihetkesi Daytona 500: sta? Luuletko oikean kuljettajan voittaneen lopulta? Kuuntele meitä alla!