Luoja voitti Belmont Stakes 2016 -kilpailun Epic Photo Finish Horse Race -kilpailuun

Sisällysluettelo:

Yksinkertaisesti mahtavaa! Se oli niin lähellä Belmont Stakes 2016 -tapahtumassa! Tarvitsimme valokuvan viimeistelyn voittajan selvittämiseksi. Luoja jätti sen viime hetkeen 11. kesäkuuta voittaakseen Destinin nenällä! Se oli uusi uskomaton kilpailu, jolla ei valitettavasti ollut American Triple Crownia linjalla, mutta se ei estänyt Luojaa särmämästä sitä ensimmäisen postitse.

Ja meillä on voittaja! Se oli jälleen uskomaton kilpailu Belmont Stakesissa 11. kesäkuuta, mutta kuten aina, vain yksi hevonen voi olla voittaja! Hyvin tehty, Luoja lopettaa kaikki haastajat ja pääsi ensimmäisenä postitse. Linjalla ei ollut amerikkalaista kolminkertaista kruunua, mutta se ei estänyt Luojaa, joka voitti kilpailun valokuvan maaliin. Favourite Exaggerator ei ollut missään näköpiirissä ja sijoittui reilusti pakkauksen alapuolelle toiseksi viimeiseksi.

Tämän vuoden kilpailu oli hiukan pilaantunut, koska tiesimme jo, että amerikkalaista Triple Crown -voittajaa ei voi olla. Kilpailu-suosikki Exaggeratorin ja Nyquistin välistä kilpailua ei myöskään voitu jatkaa, koska Kentucky Derby-voittaja vetäytyi kilpailusta toukokuussa kärsimään kuumetta.

Mutta älä anna sen ajatella, että Luoja ei ansainnut voittoa. Hän lähti lentävälle startille, joka oli täydellisissä olosuhteissa kilpailuun, ja lensi ensimmäisen kulman ohitse helposti. Hevosurheilun fanit muistavat, että Exaggerator menestyi mutaisissa olosuhteissa kisan loppupuolella Preaknessessa, mutta sen ei tarvinnut olla hänelle.

Gettysburg ja Destin pitivät vauhtia koko ajan mennessä viimeiseen käänteeseen. Mutta Luoja teki tyhjästä ja viipui pakettia ohi johtaja Destinille. Hän vain putosi hänet linjalle, joka oli yksi vuoden mielenkiintoisimmista kisoista. Muuten, Creator on osa kokki Bobby Flay !

Viime vuonna amerikkalainen faarao voitti Belmont-vaarnot, mikä tarkoitti sen yhdistävän amerikkalaisen kolminkertaisen kruunun. Emme voineet toistaa sitä tänä vuonna, mutta ehkä ensi vuonna joku yllättää meitä!

Se oli hieno kilpailu, mutta emme voi ajatella mitä olisi voinut olla, jos Nyquistillä olisi ollut mahdollisuus kilpailla. Olisi hienoa, että hän olisi keksinyt Exaggeratoria vastaan ​​ja katsonut, voisiko hän kostaa Preakness Stakes -tappionsa! Seuraavaan kertaan luulemme!

, oletko yllättynyt siitä, että Luoja voitti suuren kilpailun? Luuletko, että hänellä ei ollut kilpailua siitä, ettei Nyquist ole paikalla? Kerro meille mitä mieltä olet alla!