Coco Vandeweghe murskaa mailaansa häviämisen jälkeen Yhdysvaltain avoimessa tilassa - katsella

Image
Image
Image
Image

Whoa! Pallopoikien piti palaa pois, kun Coco Vanderweghe avasi mailansa istuimiin US Openilla. Saatuaanan metsättömän 6-2 tappion Bethanie Mattek-Sandsille, Coco lyö mailaansa tuomioistuimen lattiaa vastaan ​​ja löi sen osiin! Napsauta katsoaksesi!

Yikes. Älä mene Coco Vandeweghen huonolle puolelle, varsinkin jos olet eloton esine. 23-vuotias tennistähti meni huonosti vuoden 2015 US Openin toisen kierroksen aikana. Valitettavasti Cocon maila ei näe uutta tennisottelua. Kun Coco menetti viileänsä, hän löi maila tuomioistuinta vastaan ​​tuhoamalla sen kokonaan!

Coco oli Bethanie Mattek-Sandsin edessä syyskuun 2. päivän US Openin aikana. Coco ei pelannut parhaintaan ottelun ensimmäisessä sarjassa, koska hän menetti 6-2. Hän oli selvästi turhautunut esityksestään, ja hän otti raivonsa köyhään, viattomaan mailaansa.

Vandeweghe mag ihren Schläger nicht. #USAvaa pic.twitter.com/JRHsqwRaUN

- Zeisig (@OleZeisler) 2. syyskuuta 2015

Yikes! Vaikka Cocolla oli vielä vähintään yksi kierros pelata, hän ei tekisi sitä tuon mailan kanssa. Cocon viha on ymmärrettävää. US Open on kauden viimeinen suuri tennis turnaus. Puhumattakaan, voittaja vie kotiin lähes 2 miljoonaa dollaria palkintorahoja, joten linjalla on paljon.

Coco ei pystynyt pitämään häntä viileänä ja näytti siltä, ​​että se johti hänen kaatumiseen. Hän hävisi Bethanielle kahdessa sarjassa, 6-2 ja 6-1. Pahus. Bethanie menee nyt kohtaamaan Serena Williams - Kiki Bertens -ottelun voittajan. Bethanie tarvitsee ehdottomasti sekä mieltään että mailaansa, jos hän päätyy Serenaan!

Serenasta puhuttaessa palkintorahan kotiin ottaminen olisi hienoa, mutta hänellä on enemmän vaakalaudalla. Jos hän voittaa US Openin, hän on onnistuneesti suorittanut Calendar Grand Slam -kilpailun. Voitettuaan Australian Openin, French Openin ja Wimbledonin, hänen täytyy vain viedä koti pokaali US Openille voittaakseen kaikki tärkeimmät turnaukset yhdellä kaudella. Jos hän tekee sen, hän on ensimmäinen nainen, joka tekee sen Steffi Graffin jälkeen vuonna 1998!

Mitä mieltä olet Cocon menemisestä lokosta mailaansa?