Cleveland Cavaliers voittaa Golden State Warriorsin vuoden 2015 NBA-finaalin 2. pelissä

Sisällysluettelo:

Mikä hieno peli! Cleveland Cavaliers voitti sunnuntaina 7. kesäkuuta 2015 NBA-finaalin 2. pelin. Golden State Warriors voi ottaa sydämen tästä tappiosta, koska matkaa on vielä pitkä matka.

Cleveland Cavaliers osui vain verkkoon vuoden 2015 NBA-finaalin 2. pelin aikana 7. kesäkuuta Oaklandissa, Kaliforniassa. Pistemäärällä 95-93 Cleveland Cavaliers osoittaa merkkejä siitä, että he ovat valmiita kruunaamaan NBA-mestariksi.

Se oli todella jännittävä ottelu get-go-ottelusta. Golden State ilmoitti aikomuksestaan ​​jo varhain kilpailemalla 20-12 -johtoon ensimmäisellä vuosineljänneksellä 3:32 jäljellä. Jos joukkueessasi on Lebron James, 30, olet kuitenkin aina mahdollisuus. Cavit palasivat 20-20: een 10 pisteen ansiosta pienestä eteenpäin.

Toinen vuosineljännes oli yhtä frenettinen ja tiukka. Mutta tällä kertaa kavistit kilpailivat eteenpäin, johtaen pistettä 42-35, kun he yrittivät edetä eteenpäin. Kun 25- vuotias Klay Thompson vastasi James-pistettä kohtaan, Warriors pysyi tahdissa ja piti tahdissaan 2: lla pisteet 47-45 puoliajalla. Sekä Thompson että James olivat keränneet 20 pistettä kumpikin tässä vaiheessa.

Kolmas vuosineljännes oli vähäpisteinen tapaus - kun Cavit ohittivat Warriors 15-14 -sarjan, rakennettiin vain kolmen pisteen kapea etumatka. Kohokohta vääristä syistä oli Marreese Speights, 27, joka tarjosi hämmästyttävän dunk-laukauksen miss 4 sekunnin jäljellä kellolla.

Neljännellä vuosineljänneksellä Cavs alkoi edetä eteenpäin Jamesin innoittamana. Hän upotti 3-osoittimen keskustasta 3:14 vasemmalla avaamaan 11-pisteisen johdon. Mutta nyrkkiä Warrioreja ei vielä tehty, sillä he saivat 6 pistettä kahdesta omaisuudesta ja he onnistuivat pakottamaan pelin ylitöihin pisteet sidotulla 87-87.

Kuten pelissä 2, ylityöt tarvittiin voittajan päättämiseen - NBA-finaalien historiassa ensimmäistä kertaa kaksi ensimmäistä peliä tarvitsivat OT: ta. Se meni edestakaisin, molemmat joukkueet uhkasivat voittaa, mutta lopulta kaviot voittivat sen 95-93! Lebron oli vastuussa 39 näistä pisteistä.

NBA-finaalin 2015 pelin 1 voittaja - Golden State Warriors reunasi sitä

Pelissä, joka oli yksi NBA-finaalista Oaklandissa, Kaliforniassa, 4. kesäkuuta, kotijoukkue osoitti paremmuutensa, mutta tarvitsi ylitöitä tullakseen lopulta päälle Cavaliers 108-100: ta vastaan ​​tiiviissä taisteluissa kilpailussa.

Jopa kaverinsa, Rihanna, 27, tuella Lebron ei voinut pelastaa sivuaan liukastuvan kapeaan tappioon. Koripallojumala oli kuulemma lentänyt koripalloa rakastavaan R & B-laulajaan yksityisellä suihkukoneellaan, mutta hän ei ollut toivottu viehättävä viehätys.

Peli 3 kääntyy takaisin Clevelandiin 9. kesäkuuta, missä Cavaliers toivoo saavan kotietu huomioon. Ehkä tapahtumapaikan vaihtaminen voi todella ravistaa asioita entisestään!

Kenen luulet voittavan sarjan? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa!