Brooke Koepka voitti US Openin - voittoisan Golfin vuoden 2017 pääturnauksessa

Image
Image
Image
Image

Hän teki sen! Brooks Koepka taisteli murskaamalla viimeisellä kierroksella Erin Hillsissä, WI, tullakseen vuoden 2017 US Openin mestariksi. Meillä on yksityiskohdat hänen uskomattomasta voitostaan.

Kaikki rake Brooks Koepka ! Hän taisteli neljä päivää uskomattoman kovaa peliä pelatakseen vuoden 2017 US Openin mestariksi. Se oli kova pelipäivä viimeisen kierroksen läpi 18. kesäkuuta Erin Hillsissä, WI, ja lopulta 27-vuotias löysi itsensä tulostaulun päällä pelin päättyessä. Tämä on hänen ensimmäinen voitto suurilla turnauksilla, mikä osoittaa, että maailman 22. sijalla oleva pelaaja on nyt yksi ammattilaisgolfin parhaimmista tähtiistä.

Hänen viimeinen 5. kierroksensa auttoi turvaamaan paikkansa golfhistoriassa, kun hän sijoittui huomattavalla kuudella linnulla ja yhdellä bogey-turnauksella päästäkseen alle 16-vuotiaille turnaukseen. Hänen tuloksensa on sidoksissa Pohjois-Irlannin Rory McIlroyn vuoden 2011 voittoon, joka on Yhdysvaltain avoimen historian alin pistemäärä. Asiat tehtiin hieman helpommaksi Brooksille, kun Rory ja Jason Day, 29, leikattiin 16. kesäkuuta sen jälkeen, kun kaksi kierrosta avattiin tuhoisasti. Rory on maailman toiseksi sijoittautunut pelaaja ja Jason on numero kolme, joten oli järkytys nähdä heidän molemmat menemään kotiin niin aikaisin.

Maailman parhaiten sijoittunut pelaaja Dustin Johnson, 32, toivoi toistavansa US Open -mestarilla, mutta hänellä oli jonkin verran kilpailua jo varhaisessa vaiheessa, kun Rickie Fowler, 28, nousi turnauksen hallitsevaksi pelaajaksi. Kalifornian kotoperäinen ei ollut koskaan voittanut päämiestä ja haki ensimmäistä mahdollisuuttaan pitää yksi golfin neljästä suuresta palkinnosta päänsä yläpuolella. Dustin suostui voimakkaasti The Mastersin voittamiseen huhtikuussa, mutta hänen täytyi kumarrettua sen jälkeen, kun hän oli kompastellut vuokra-kodin portaille ja loukannut selkää turnauksen aattona. Kun US Open oli seuraava tärkein piiri, hänellä oli paljon todistettavaa. Hänestä tuli äskettäin taas isä, kun aikaisemmin viikolla sulhanen Paulina Gretzky, 28, synnytti parin toisen pojan 13. kesäkuuta. Loppujen lopuksi se ei ollut Rickien tai Dustinin päivä, koska Brooks otti US Openin.

Brooks Koepka on US Open ja tyttöystävä. Hänen nimensä on errr

muistetaan pitkään. pic.twitter.com/famdARRu9d

- Brad Galli (@BradGalli) 19. kesäkuuta 2017

, lähetä onnittelumme Brooksille kommentteissamme. Oletko iloinen siitä, että hän voitti US Openin?