Boston Marathon 2019: Milloin se alkaa, mitä polkua tarvitaan ja lisätietoja

Image
Image
Image
Image

Paikoillenne! Bostonin maratonin 123. juokseminen tapahtuu tänään, joten selvitä sen päättyessä, juoksijoiden sää ja tärkeimmät yksityiskohdat.

Tuhannet juoksijat, jotka lyövät Beantownia 15. huhtikuuta, kokoontuvat paremmin, koska vuoden 2019 Boston Marathon tulee olemaan märkä. Maailmankuulu kilpailun 123. painos tulee kärsimään sateista ja tuuista. "Ylimääräinen yksi tai kaksi suihkua saattaa tulla läpi iltapäivällä, mutta se ei todellakaan ole sitä intensiteettiä, mitä näemme tänä aamuna", StormTeam 5: n meteorologi Cindy Fitzgibbon sanoi WCVB: tä kohden. Juoksijat kohtaavat myös joitain puuskista tuulia, mutta tämä ei estä heitä kilpailemasta. Kilpailun loppuunsaattamisen kunnia on loppujen lopuksi arvoinen kastua. Kilpailu on jo käynnissä, joten tämä on mitä sinun on tiedettävä tästä maratonista:

Aikataulu: Viileän sään takia järjestäjät sanoivat, että neljäs aalto alkaa heti kolmannen aallon jälkeen. Alun perin niiden välillä oli suunniteltu 25 minuutin välinen aika. Ajatuksena on vähentää juoksijoiden viettämää aikaa urheilijoiden kylässä. Tässä on aikataulu vuoden 2019 kisalle, WCVB: n suosituksella:

Aalto neljä seuraa heti aaltoa kolme

Kuinka katsella verkossa: Kilpailu kattaa NBC Sports Network ja suoratoistaa NBC Sports Live -sivustolla.

Kurssi: Kurssi alkaa Main Street -kadulla Uuden-Englannin maaseudun Hopkinton -kaupungissa ja seuraa reittiä 135 Ashlandin, Framinghamin, Natickin ja Wellesleyn kautta kohti reittiä 16 liittymään reittiin 135, BAA.org: n mukaan (napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Sieltä juoksijat kulkevat tieltä 16 Newton Lower Falls -yhteyden kautta Commonwealth Avenue -kadulle kääntyen oikealla paloasemalla Commonwealthiin (reitti 30). Newton Hillsin kautta tapahtuva Commonwealth-kurssi ennen kuin käännytään oikealta säiliöltä Chestnut Hill Avenue -kadulle Cleveland Circlelle. Juoksijat vievät sitten vasemmalle Beacon Street -kadulle, missä he juoksevat Coolidge Cornerin ohi. Kun he pääsevät Kenmore-aukiolle, heillä on yksi mailin matka! Reitti vie heidät Commonwealth Avenue -kadulla (saapuva), joka vie heidät oikealle Hereford Street -kadulle, vasemmalle Boylston Street -kadulle ja maaliin kohti John Hancock -tornia Copley-aukiolla.

Tässä ovat # Boston2019 lähtöviivan sääolosuhteet Hopkintonissa:

? ️55 ° F (13 ° C)

? ️Vähän sadetta

? 11 mph (18 kmh) pohjoisen tuulta

Olet miettinyt, onko @des_linden ?? ja @ kawauchi2019 ?? oletko onnellinen näistä olosuhteista viime vuoden voittojen jälkeen sateessa?

- Bostonin maraton (@bostonmarathon) 15. huhtikuuta 2019

Ota #GearCheck käyttöön! pic.twitter.com/q32lz3qGZ8

Champsen puolustaminen: Vuoden 2018 maratonissa, jolla oli kylmäin kilpailuolosuhteet 30 vuodessa, USA: ta kohden, USA: n Desi Linden ja japanilaisen Yuki Kawauchi ottivat kullan. Desi oli ensimmäinen amerikkalainen nainen, joka voitti vuodesta 1985.

Ratarekisterit: Kenian Geoffrey Mutai omistaa miesten ennätyksen 2:03:02, jonka hän asetti voitettuaan kilpailun vuonna 2011. Etiopian Bezunesh Deba asettui ennätyksen vuonna 2014 ajanjaksolla 2:19:59. Joten odota, että kilpailu julistaa voittajan jossain tänään kello 11.30–12.30 ET.