Aric Almirola voitti NASCAR Coke Zero 400: n ensimmäistä kertaa

Sisällysluettelo:

Kahden päivän Daytona International Speedwayllä Coke Zero 400: lla kostutetun sateen jälkeen Aric Almirola kilpaili maaliin ensimmäisen voitonsa vuoksi!

Aric Almirola on Coke Zero 400 voittaja! 30-vuotias kilpaili voittoradalla Daytona International Speedwaylla 6. heinäkuuta voittaakseen Coke Zero 400. Onnittelut Aricille!

Aric Almirola voitti NASCAR Coke Zero 400 - onnittelut

Coke Zero 400: n odotettiin toimivan 5. heinäkuuta, mutta sateen vuoksi se viivästyi 6. heinäkuuta asti. Kilpailu aloitettiin 6. heinäkuuta ja Aric Almirola pääsi ensimmäisestä Sprint Cup -sarjan voitostaan!

Heinäkuun 6. päivänä kilpailu viivästyi kahdesti sateen vuoksi, mutta Aric onnistui saavuttamaan valtavan (ja ensimmäisen) voiton! Tony Stewartin, Ricky Stenhousen, Jr. ja Jeff Gordonin aiheuttaman valtavan kaatumisen jälkeen otettiin kilpailusta pois suuret kuljettajat, kuten Dale Earnhardt, Jr., Danica Patrick, Kevin Harvick ja Jimmie Johnson.

Uuden Kyle Busch -onnettomuuden jälkeen kilpailu oli varovainen, Aric otti johdon aloittaessaan kierroksen 104. Uudelleen sadeviiveen, punaisen lipun ja odotuksen jälkeen Aric julistettiin voittajaksi!

Tämä on Aricin kaikkien aikojen ensimmäinen voitto. Hän on kotoisin Tampa, Florida, joten tämä on voitto kotijäsenvaltiolle! Hän ajoi nro 43 Ford Fusionia Richard Petty Motorsportsille., mitä mieltä olet siitä, että Aric voitti Coke Zero 400: n? Juurtutko joku muu? Kerro meille!